Tuna Cottage Cheese/Egg Wrap

Ingredienser:
- 1 boks tunfisk (Tenorio i vann)
- 3 ss Gresk yoghurt
- 250 g Cottage Cheese
- 2 egg
- 20 g hakket jalapeño
- 10 g Rødløk
- 10 g Spinat
- Juice fra en halv sitron
- Salt og pepper
Metode:
Bland Cottage Cheese og egg i en blender til en jevn og tynn røre. Hell det på et stekebrett med bakepapir og stek det i midten av ovnen på 175° i ca. 30 minutter. La det dette kjøle seg litt for du tar på resten.
Drener vannet fra tunfisken (om du bruker en tunfisk i olivenolje kan du beholde litt av oljen). Tilsett sitron, gresk yoghurt, hakket jalapeño, salt og pepper.
Fyll Cottage Cheese wrapen med tunfiskrøren, rød løk og spinat. Rull den sammen og del i to. Nyt!
Alle Oppskrifter
-
Classic Tuna Melt Sandwich
OppskriftEn klassisk Tuna Melt Sandwich. Denne Copycat oppskriften er et forsøk på å gjenskap originalen fra 1960-tallet.
-
Så J#*la Norsk
OppskriftEr du glad i makrell i tomat kommer du til å elske denne. Åpen sandwich med tunfisk i tomat.
-
Tuna Cottage Cheese/Egg Wrap
OppskriftPower Up | Cottage Cheese og egg wrap med tunfisk - Denne har hele 86 g protein! Perfekt for deg som er glad i å trene.
-
Pesto Tuna Melt Sandwich
OppskriftEn klassisk Tuna Melt Sanwich møter en Pesto Sandwich fra Italia. En perfekt kombinasjon med det beste fra to verdener.
-
Tuna Gazpacho
OppskriftDen eneste suppen du trenger om sommeren. En kjølig gazpacho med tunfisk i tomatsaus og krutonger.
-
Redneck Viral Tuna
OppskriftMatthew McConaugheys er en selvutnevnt Tuna Mastermaker. Her er oppskriften om du vil gjenskape magien.