Tuna Gazpacho


Ingredienser: 

- 1 boks tunfisk i tomatsaus (Conservas Cardume - Tunfisk i tomatsaus)

- 500 g. tomater

- 1 stk. rød paprika

- 1 stk. grønn paprika

- 1 hvitløksfedd

- 0,5 løk

- 0,5 agurk

- 2 ss. sherryeddik 

- 2 ss. extra virgin olivenolje

- 2 ss. vann

- Krutonger 

- Salt og pepper

 

Metode:

Kutt en liten håndfull med rød paprika, grønn paprika og agurk i små terninger. Dette skal brukes til topping. Bruk en foodprosessor eller blender og fyll med rød og grønn paprika, løk, hvitløk, tomater, agurk, sherryeddik, olivenolje, vann, salt og pepper. 

Bland ingrediensene godt sammen. Dette skal være en kjølig suppe, så du kan gjerne tilsette noen isbiter for å unngå at den blir varm når den mixes. 

Topp med paprika og agurken i terninger, tunfisk i tomatsaus og krutonger. Den eneste suppen du trenger om sommeren - Nyt!